Midsommar 15

blev ju inte alls som vi tänkt oss… Först å främst hade jag ju hoppats att vi skulle kunna va i stugan hela midsommar, första året som stugägare, men det gick ju inte eftersom Inges jour inföll denna helg. 

Så vi blev bjudna ner till ett annat par där mannen oxå är med i samma jourgrupp som Inges, så vi skulle bli 6 vuxna å 3 barn… Kom dit 14:05 å då bjöds det på tokgoda laxrullar å barnen lekte å stojade. 14:30 ca pep det i alla 3 männens dosor å iväg sprang dom. Kvar satt vi kvinnor å barn… Efter ett tag började vi fundera på om det skulle dröja länge tills dom skulle komma hem. Går ut på Vk (tidning) och på ”första sidan” står det Kraftig brand… Så vi bestämde oss för att fixa mackor mm å så åkte vi dit med det. Blev ju inte alls som vi tänkt oss… Väl hemma igen gick vi över till grannen och umgicks ett tag, vad 23 gav vi upp å gick hem. Clara somnade på studs medan Ossian va orolig över pappa… Men vid 23:30 kom han äntligen hem! 

Sen fick gubben vakna till tjutet av larmdosan vid 9:30 imorse… Då va det dax igen! Suck… Å än är inte hemma å nu är klockan 22:40… Så över 13 timmar.. Åkte dit med pizzor å dricka, kakor å bananer till lunch, många hjältar som inte ens hann äta frukost…. Å nu ikväll så fick jag frågan om jag kunde komma med fika eftersom dom va tvungen va kvar… Fixade massor med smörgåsar mm å började köra iväg… Men så ringde telefonen å Onge sa att jag inte behövde åka upp med fika för dom skulle ”hem”. Så vi åkte å ställde upp allt fika på stationen ist så fick dom gå dit å äta när som! 

Så idag blev det inte heller som vi planerat… Så vi får väl hoppas vi får ha han hemma imorrn då! Har ju varit fantastiskt väder alltså, så över det ska man ju absolut inte klaga!  

En solig selfie hos grannen, ser ni hur snyggt jag matchar stolen!? 👍🏼😂😂 

Annars har det väl varit som lugnt i övrigt… Mycket på jobbet som ska rymmas i huvve men tror väl ändå det går ganska bra än så länge… 

  Gjorde ju riktig gomiddag idag… Men lagade endast åt mig. Får laga det imorrn oxå å hoppas på att gubben hinn äta! 
Å nu blev klockan mycket så nu är det go natt! 

#hemmapå33an

Lämna en kommentar